Video: Isteri Buat Perangai Dan Curang Mengaku Terlanjur, ‘Main Air’ Dua Kali Ketika Suami Tiada

Mcm-mcm la dunia sekarang.ada jgk sanggup bt begini masa suami tiada..

Video berkenaan yang bertajuk ‘Ana Tenang Mengaku Terlanjur Dengan Remy’ itu giat dikongsikan secara meluas di laman Facebook yang mana ia mungkin tidak sesuai untuk ditonton mereka yang di bawah umur kerana penggunaan dialog yang agak ‘terus’ tanpa berselindung.

Mengaku Terlanjur, ‘Main’ Dua Kali oleh mynewshub
Menerusi video, suami wanita berbaju hitam kebungaan itu yang menamakan dirinya “ayah”  bertanya kepada isterinya itu adakah dia menyayangi lelaki yang juga orang ketiga iaitu Remy, dan wanita itu menjawab kerana sudah terlanjur.

“Sebab mak dah terlanjur dah tak boleh balik dengan ayah, terpaksa jugaklah sayang,”kata wanita itu tenang.

Agak berani wanita yang bernama Ana itu menjawab terpaksa sayangkan orang ketiga dek kerana sudah terlanjur akibat melakukkan hubungan seks dengan Remy.
Padahal kalau masih sayangkan suami, pastinya si Ana itu akan insaf dan segera memohon maaf serta merayu keada si suami supaya menerima dirinya kembali.
Nama orang ketiga, Remy pula yang dilihat begitu selamba dan berlagak menjawab bahawa dia pula sukakan Ana tanpa ada rasa bersalah.

Kadang-kadang, manusia apabila sudah lama memendam rasa dan makan hati serta perasaan sudah tiada macam-macam tindakan nekad sanggup dilakukan seperti apa yang berlaku di dalam video ini.
Ramai juga netizen berpendapat suami wanita itu tidak sepatutnya memuatnaik video berkenaan kerana ia hanya akan membuka aib keluarga mereka dan mungkin sebagai pengajaran kepada wanita dan lelaki berkenaan.
Namun, maklumat terbaru yang baru sahaja diterima kami mengatakan si suami kepada wanita curang terbabit itu juga sebenarnya hanya dua kali lima sahaja.

klik kotak di bawah tanpa pass untuk full video dan masukkan password 123

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *