Video Saya Rakam “PERKOSA” Ibu Saya Kerana Tak Tahan Melihat Dia Selalu Tayang Aset !

Apa yang di laporkan oleh portal  World Of Buzz ini sangat mengejutkan ramai orang. Ini kerana seorang anak lelaki yang masuk umur 19 tahun telah di katakan sanggup untuk merogol ibunya sendiri.Kejadian yang berlaku di Taiwan ini di katakan melibatkan seorang lelaki yang di kenali dengan nama Jiang dan ibunya yang berusia 40 tahun.

Menurut laporan media tempatan, Jiang sebenarnya di besarkan di sebuah rumah anak yatim kerana ibunya telah meninggalkan dia di sana. Ini bermaksud selama lebih dari 16 tahun Jiang telah di besarkan tanpa kasih sayang ibu dan ayahnya. Apabila meningkat umur remaja, ibunya datang semula untuk mencarinya dan mahu tinggal bersamanya.

Ini kerana ibu Jiang di katakan tidak ada tempat untuk berteduh dan tiada sesiapa yang mahu menyaranya. Jiang telah bersetuju untuk tinggal dengan ibunya walaupun baru sahaja berjumpa. Di rumah,ibunya itu suka berpakaian seksi dan di katakan mempunyai bentuk badan seperti wanita 20-an walaupun usianya sudah menjangkau umur 40 tahun.Jiang di katakan bekerja sepenuh masa untuk menyara hidup mereka berdua.

Dek kerana tergoda, Jiang lebih dari 4 kali memaksa ibunya untuk melayan nafsu seksnya. Dia juga mengugut untuk tidak memberi wang bulanan jika kehendaknya tidak di layan. Kerana tidak mahu kehilangan wang bulanan dan wang sara hidup dari anak, ibunya akur dengan kehendak Jiang itu. Kerana tidak tahan perlu melayan anaknya berkali-kali,wanita itu pun membuat laporan polis.

Jiang mengaku tidak bersalah dan telah menyalahkan ibunya kerana sengaja memakai pakaian seksi seperti mahu menggodanya.Baginya juga dia baru sahaja berjumpa ibunya dan tidak punya apa-apa emosi seperti ibu dan anak terhadap orang tuanya itu.

video penuh diprivatekan dan hanya untuk 18thn ke atas.klik gambar kotak dibawah untuk video dan tunggu 5 saat tanpa pass

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *