ANAK DURJANA PERKOSA IBU SENDIRI GARA-GARA TONTON….

Apa yang di laporkan oleh portal  World Of Buzz ini sangat mengejutkan ramai orang. Ini kerana seorang anak lelaki yang masuk umur 19 tahun telah di katakan sanggup untuk merogol ibunya sendiri.Kejadian yang berlaku di Taiwan ini di katakan melibatkan seorang lelaki yang di kenali dengan nama Jiang dan ibunya yang berusia 40 tahun.

Menurut laporan media tempatan, Jiang sebenarnya di besarkan di sebuah rumah anak yatim kerana ibunya telah meninggalkan dia di sana. Ini bermaksud selama lebih dari 16 tahun Jiang telah di besarkan tanpa kasih sayang ibu

dan ayahnya. Apabila meningkat umur remaja, ibunya datang semula untuk mencarinya dan mahu tinggal bersamanya.

Ini kerana ibu Jiang di katakan tidak ada tempat untuk berteduh dan tiada sesiapa yang mahu menyaranya. Jiang telah bersetuju untuk tinggal dengan ibunya walaupun baru sahaja berjumpa. Di rumah,ibunya itu suka berpakaian seksi dan di katakan mempunyai bentuk badan seperti wanita 20-an walaupun usianya sudah menjangkau umur 40 tahun.Jiang di katakan bekerja sepenuh masa untuk menyara hidup mereka berdua.

Jiang mengaku tidak bersalah dan telah menyalahkan ibunya kerana sengaja memakai pakaian seksi seperti mahu menggodanya.Baginya juga dia baru sahaja berjumpa ibunya dan tidak punya apa-apa emosi seperti ibu dan anak terhadap orang tuanya itu.

 

gambar penuh diprivatekan dan hanya untuk 18thn ke atas.klik gambar kotak dibawah untuk video dan tunggu 5 saat tanpa pass

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *